Wedstrijdverslag en foto’s WEC – OSC’45

Logo WEC

Afgelopen zondag werd de wedstrijd tussen WEC en OSC’45 gespeeld. WEC kwam in deze wedstrijd niet verder dan een gelijkspel. WEC starte de wedstrijd nog voortvarend door een doelpunt van Mark Smits in de 13e minuut, waardoor het er even op leek dat het een eenvoudige wedstrijd zou gaan worden voor de mannen uit Wijbosch. Doordat een tweede doelpunt uitbleef maakte men het zichzelf onnodig moeilijk. Dit leidde er zelfs toe dat OSC’45 net na de rust de gelijkmaker wist te scoren. In de 56e minuut wist WEC echter weer op voorsprong te komen door een doelpunt van Mark Smits. Hij wist een toegekende penalty te benutten, waardoor WEC weer op een 2-1 voorsprong kwam. De domper kwam voor WEC in de slotfase van de wedstrijd. OSC’45 speler Mark v/d Hoven wist toe alsnog de gelijkmaker te scoren, waardoor beidde teams genoegen moesten nemen met een gelijkspel en dus ieder 1 punt.

Volgende week zondag gaat WEC een uitwedstrijd spelen tegen Wilhelmina in Den Bosch. Aanvang van de wedstrijd is 14.30.

Hieronder enkele foto’s die Bart van Rooij maakte van deze wedstrijd.