Open Coffee ’t Groene Woud weer op locatie vanaf 8 juli

open-coffee-het-groene-woud
Open Coffee Het Groene Woud heeft drie maanden genetwerkt zonder fysiek contact. Via beeldbellen hebben is er maandelijks contact geweest met een aantal van de vaste bezoekers, waarbij ervaringen zijn uitgewisseld over het werken en omgaan met “het nieuwe normaal”. Na drie digitale ontmoetingen is het weer mogelijk elkaar live te  treffen! Daar wordt dan ook een feestje van gemaakt op woensdag 8 juli, in het Heempark in Schijndel, Beemdstraat 60. Uiteraard zullen de RIVM-richtlijnen in acht genomen worden.
Gewijzigde tijd
De bijeenkomsten worden normaal gesproken in de ochtend georganiseerd, deze keer zal de bijeenkomst tussen 16 en 18 uur worden gehouden.
Bekend concept
Het concept is bekend: neem een hapje mee voor bij de borrel. De borrel is te verkrijgen (tegen betaling) bij het Heempark. Uiteraard is er veel tijd voor ontmoeten en heerlijk rondlopen in de prachtige tuin. Alle ondernemende mensen uit Schijndel, Sint Oedenrode, Boxtel, Sint-Michielsgestel en omstreken is welkom, maar graag wel even aanmelden ivm de corona-voorschriften. Dat kan door een mailtje te sturen aan opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over open Coffee ’t Groene Woud kijk dan op de social media:  LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Open Coffee standaard kopje
Tip de redactie!