Competitie bij Soos Cosy Up

soos-cosy-up schijndel

Vrijdagavond 6 september is het weer tijd voor een competitie bij Soos Cosy Up! Je moet die avond goed kunnen mikken. Kijk eens wie je kunt uitdagen bij een wedstrijd ring gooien. Denk jij dat je daar de beste in bent? Kom dat dan laten zien!

Bij Soos Cosy Up zijn er nog andere activiteiten die je samen kunt doen. Je kunt in de disco samen met vrienden en vriendinnen lekker dansen en luisteren naar de nieuwste hits. Als je meer van een spel houdt, kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.

Wil je je verjaardag vieren tijdens een soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.

Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl
De-Zwengel

Tip de redactie!