Wedstrijdverslag dames Zephyr – KPJ Beek en Donk

Zondag 6 januari was de eerste wedstrijd van 2019, een uitwedstrijd in Lieshout. Hier nam Zephyr het op tegen KPJ Beek en Donk. Beek en Donk kwam snel op gang en opende met een aantal doelpunten op rij. Na een snelle break en een penalty tegen stond de stand al snel op 0-7 voor KPJ Beek en Donk. Zephyr werd hierdoor wakker geschud en kwam hierna op gang. Na een aantal mooie doelpunten vanuit de opbouw door Anouk van Os en Marielle van der Aa werd de stand in rust de 5-12.
Na de rust speelde Zephyr een aantal mooie aanvallen, maar kwamen niet tot afronding. Erg jammer, want vanuit het spel werden voldoende kansen gecreëerd. De bal wilde er maar niet ingaan, en Beek en Donk antwoordde hierop door veel snelle breaks te lopen en te scoren. Alisha de Wit maakte vlak voor het eind nog het laatste doelpunt van de wedstrijd. De eindstand werd een teleurstellende 9-27. Desondanks met volle energie op naar de volgende tegenstander!