Op donderdag 7 januari zal er een beeldvormende avond worden gehouden. Vanwege de lockdown zal deze digitaal gaan plaatsvinden. Je kunt meekijken en luisten met deze beeldvormende avond via de livestream (www.meierijstad.nl/videoregistraties). De beeldvormende avond zal om om 19.30 uur starten.

Op het programma staat:

• Jeugd in Meierijstad

Hoeveel jeugdigen ontvangen jeugdhulp in Meierijstad en welke kosten zijn hiermee gemoeid? Wat valt er eigenlijk allemaal onder de reikwijdte van de jeugdwet en hoe vertaal je dit in de verordening? Hoe ziet de hulp rondom dyslexie eruit en wie heeft hierbij welke rol?

• Circulair food center (CFC)

Vanwege de beperkingen die het digitaal vergaderen met zich meebrengt is het aanvankelijk geplande thema Circulair Food Center doorgeschoven naar een ander, nader te bepalen moment.

Wilt u inspreken?

Neem dan contact op met de griffie (e-mail griffie@meierijstad.nl of tel. 14 0413). Aanmelding is mogelijk tot 6 januari, 12.00 uur.

Meepraten?

Tijdens de beeldvormende avonden kunnen kijkers thuis vragen stellen en/of reageren via een sms of WhatsApp bericht. Het telefoonnummer verschijnt tijdens de livestream in beeld.

Beeldvormende avond gemeente Meierijstad
Tip de redactie!