logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij en als zodanig zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of  wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode.  Dat mag u heel breed opvatten en daarom zijn er voor vrijwel iedereen geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer besteden wij speciale aandacht aan enkele van de tientallen vacatures. 

Fietsers voor de duofiets

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met iemand willen gaan fietsen op een duofiets vanuit Schijndel. Er zijn nu eenmaal mensen die niet meer zelf naar buiten

kunnen om een stukje te fietsen. En wat is er mooier en gezelliger om er samen even op uit te trekken in de natuur en te genieten van de omgeving ?

Geniet u ook zo van het buiten zijn en wilt u dat met een ander delen ? Dan is deze vacature wellicht iets voor u! Werktijden in overleg, gemiddeld l dagdeel per week.

(vacaturenummer 19246)

Vrijwilliger voor workshops en projecten

Laverhof  is op zoek naar een vrijwilliger die het gezellig vindt om met een groepje cliënten  thematisch aan de slag te gaan. Over een periode van 4 weken gaat men samen met bewoners aan de slag met activiteiten en gesprekken over het betreffende thema. Voorbeelden zijn: Natuur, kinderen of dieren. Na 4 weken wordt dan weer gewerkt met een nieuw thema. Na 4 weken is er dan weer een nieuw thema.

Werktijden wekelijks op vrijdag van 14.30u. tot 16.00u

(vacaturenummer 18744)

Laverhof, St. Barbara

Neem gerust contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij als u meer informatie wilt: u kunt  bellen (073 – 5447400) of mailen vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Op onze website (www.welzijndemeierij.nl) kunt u veel meer informatie vinden over allerlei vacatures.




Tip de redactie!