Regentonactie vanuit operatie Steenbreek

SteenbreekDoor de klimaatsverandering hebben we steeds vaker te maken met enorme hoosbuien, hitte of een lange periode van droogte. Heftige buien veroorzaken vaak overlast: straten of kelders kunnen bijvoorbeeld onder water lopen. Als inwoner kunt u uw steentje bijdragen om deze wateroverlast te verminderen en verdroging tegen te gaan, door mee te doen aan de regentonactie die van 17 oktober tot en met 17 november 2018 duurt. Deze regentonactie wordt georganiseerd door Operatie Steenbreek, waar ook de gemeente bij aangesloten is. Wanneer iedereen regenwater opvangt in een regenton, creëert u in uw eigen tuin wateropslag. Dit bespaart kostbaar drinkwater, omdat plant en dier kunnen drinken van gezond en gratis hemelwater! Bovendien komt het water dat u opvangt niet meer in het riool terecht en hoeft dus niet meer onnodig gezuiverd te worden.

Koop nu een ton met korting

Lever bijgaande kortingsbon in bij één van de deelnemende bedrijven en u krijgt van de gemeente direct € 20,- korting op een regenton naar keuze (assortiment kan wisselen per deelnemend bedrijf).

  • Intratuin, Heuvel 11 in Veghel
  • Gamma, Poort van Veghel 4920 in Veghel
  • Praxis, Poort van Veghel 4924 in Veghel
  • Boerenbond, Poort van Veghel 4992 in Veghel
  • De Eekhoorn, Eekhoorn 9a in Sint-Oedenrode
  • Karwei, Galvaniweg 26 in Schijndel

Let wel op: deze actie loopt van 17 oktober t/m 17 november 2018 of tot het moment dat er binnen de gemeente Meierijstad 200 tonnen zijn verkocht.
Tip de redactie!