logo welzijn de meijerij

Meedoen in Nederland begint met het spreken van de taal. Elke maandagmorgen is er van 9.00 uur tot 11.15 uur een taalcafé bij Welzijn De Meierij. Dit café is bedoeld voor anderstalige mannen en vrouwen die geen taalcoach (meer) hebben en geen Nederlandse les volgen. Het gaat om ontmoeting en het oefenen van het Nederlands. Ook kunnen de deelnemers vragen stellen. Door middel van lesmateriaal en spelletjes wordt geoefend met taal.

Voor dit taalcafé zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die ons clubje begeleiders compleet maakt. Wilt u iemand ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal? Vindt u het leuk om met anderstaligen te werken en heeft u affiniteit met lesgeven in de Nederlandse taal, dan nodigen wij u van harte uit om u bij ons aan te sluiten. Gevraagd wordt een open mind, flexibiliteit en geduld. Wij bieden interessant en zinvol werk aan en een gezellige club vrijwilligers die onder begeleiding van een sociaal cultureel werker van Welzijn De Meierij meedenkt en meedoet in het taalcafé.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Welzijn De Meierij, tel. 073-5441400 of e-mail: info@welzijndemeierij.nl.

Taal, Letters
Tip de redactie!