Digitale netwerkbijeenkomst Open Coffee ’t Groene Woud op 10 juni 2020

open-coffee-het-groene-woud Na drie maanden raken we aardig gewend aan het ‘nieuwe normaal’: meer vanuit huis werken (wat een heel aantal ZZP-ers onder ons toch al deden), en netwerken via Skype, Zoom of Teams. Gelukkig mogen we vanaf vandaag ook weer een beetje terug naar het ‘oude’ normaal: de terrassen zijn weer open. Heerlijk, na zo’n tijd, zeker met het lekkere weer.

Open Coffee ’t Groene Woud kijkt uit naar weer een echte netwerkbijeenkomst, waarbij bezoekers elkaar weer live kunnen ontmoeten. Wel op 1,5 m afstand natuurlijk, maar toch, dan kunnen men elkaar weer in de ogen kijken. Er is voor gekozen om op woensdag 10 juni tussen 09.00 en 10.00 uur elkaar nog een keer digitaal op te zoeken via Zoom. De inlogcode en instructies zijn opgenomen in de bijlage.

Op woensdag 8 juli gaan is er weer de mogelijkheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten! Traditiegetrouw gaat men de laatste keer voor de vakantie naar een mooie plek in de natuur. Iedere deelnemer neemt zijn eigen eten en drinken mee en er wordt een maken mooi samenzijn van gemaakt. Nadere informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Open Coffee standaard kopje




Tip de redactie!