logo welzijn de meijerij

De vacaturebank van Welzijn de Meierij staat vol met interessante vacatures voor de meest uiteenlopende activiteiten. Kijkt u voor de aardigheid eens in het aanbod op onze website www.welzijndemeierij.nl onder vacaturebank. U vindt er vast wel iets wat uw verbeelding op gang brengt of uw hart raakt. En dan is het een kleine stap om meer informatie te vragen. Deze keer vragen wij vrijwilligers die zich willen inzetten voor de volgende activiteiten.

Nieuwe bewoners wegwijs maken in het centrum van Schijndel

Schijndel groeit en bloeit. Elk jaar komen er nieuwe inwoners die nog wat wegwijs gemaakt kunnen worden in wat Schijndel te bieden heeft. Daarvoor organiseert onze Woonservice in samenwerking met Buurtkadoos zo’n vijf keer per jaar een rondleiding door het centrum van Schijndel. Misschien iets voor u ?
(vacaturenummer: 19842)

Plaatsen alarmeringsapparatuur

Mensen die gebruik maken van sociale alarmering, kunnen de benodigde apparatuur door Welzijn de Meierij laten plaatsen als zij daarvoor in aanmerking komen. Deze apparatuur wordt dan door een vrijwilliger bij deze mensen thuis geïnstalleerd. Zij geven ook uitleg over de werking ervan en verhelpen eenvoudige storingen. Voor deze activiteit zijn wij op zoek naar vrijwilligers die 1 à 2 uur per week van hun tijd ter beschikking willen stellen. Daarnaast worden er jaarlijks vier vergaderingen georganiseerd voor alle bezoekvrijwilligers van de sociale alarmering. Mogelijk kunt u hiervoor wat tijd vrijmaken ?
(vacaturenummer: 19937)

Post bezorgen voor Welzijn de Meierij in Schijndel

Voor het bezorgen van onze post zijn er vaste medewerkers. Maar zo af en toe moeten er grote hoeveelheden post bezorgd worden. Dan is het handig als we een beroep kunnen doen op extra menskracht. En ongetwijfeld zijn er mensen die bereid zijn om op die manier hun steentje bij te dragen aan onze inspanningen. Graag horen wij van u.
(vacaturenummer: 16871)

Mocht u meer willen weten over een van deze activiteiten of over andere mogelijkheden bij Welzijn de Meierij, belt u dan gerust met het Steunpunt Vrijwilligerswerk , tel. 073-5441400. Of stuur een e-mail : vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. Onze vacaturebank is natuurlijk altijd te raadplegen via onze website www.welzijndemeierij.nl

't Spectrum
Tip de redactie!