logo welzijn de meijerij

U inzetten voor een ander, op welke manier dan ook, geeft u een goed gevoel, naast dat u de ander ermee helpt. Heeft u al eens aan het doen van vrijwilligerswerk gedacht? Iedereen heeft talenten, ook u, en deze kunt u door het doen van vrijwilligerswerk inzetten. Als u graag met mensen werkt, zijn er ontelbare waardevolle klussen die u kunt doen zoals bezoekvrijwilliger bij mensen thuis, begeleiden bij de dagbesteding, klusser bij de Klussendienst of chauffeur en begeleider bij Vervoer op Maat.

Wilt u graag weten wat u het meeste ligt? Bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in Schijndel en Sint-Oedenrode kunt u de Focus-test doen. Daarmee wordt getest op een makkelijke manier welke taken het beste bij u passen. De vrijwillige medewerkers bij het Steunpunt helpen u hier graag mee.

Als u liever wilt zoeken in de vele vacatures, dat kan op onze website www.welzijndemeierij.nl Door middel van zoekwoorden kunt u filteren. Bent u niet zo vaardig met de computer, dan helpen we u bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk. Wij zijn bereikbaar via vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl of telefonisch via 073-5441400.
Tip de redactie!