Voorjaarsmarkt en lammetjes knuffelen bij de Schaapskooi

Schaapskooi SchijndelOp zaterdag 26 is er bij de Schaapskooi aan de Martemanshurk een voorjaarsmarkt. Ook kunnen de kinderen lammetjes komen knuffelen. Er zijn speciale voerzakjes te koop om de lammetjes eten te kunnen geven.

Verschillende marktkramen die bezet zullen staan voor zowel jong als oud. Voor de kinderen hebben we een leuke Knutsel activiteit die gegeven wordt door Braids and More by Marielle – Kinderfeestjes & Workshops en lammetjes knuffelen. Voor de gene die durft kun je met verschillende soorten uilen op de foto bij Franks uilenwereld. Voor de ouders genoeg gezelligheid om even langs te komen. Ook dan staat de koffie klaar en het bier zal koud staan.

Ook word er heerlijk brood gebakken. Onze huisbakker is al vroeg op om de steenoven voor te stoken. Dus wilt u vers brood hebben op de ouderwetste manier kom dan gezellig bij ons langs.

Verschillende marktkramen die bezet zullen staan voor zowel jong als oud. Voor de kinderen hebben we een leuke Knutsel activiteit die gegeven word door Braids and More by Marielle – Kinderfeestjes & Workshops en lammetjes knuffelen. Voor de gene die durft kun je met verschillende soorten uilen op de foto Franks uilenwereld. Voor de ouders genoeg gezelligheid om even langs te komen. Ook dan staat de koffie klaar en het bier zal koud staan.
Ook word er heerlijk brood gebakken. Onze huisbakker is al vroeg op om de steenoven voor te stoken. Dus wilt u vers brood hebben op de ouderwetste manier kom dan gezellig bij ons langs
Tip de redactie!