Logo Filmclub Schijndel

Nog niet eerder in haar bestaan (dit jaar 25 jaar!) heeft Filmclub Schijndel zoveel films in één week vertoond.

Op donderdag 24 en vrijdag 25 april kunt u op een wel heel bijzondere plek komen kijken naar de film ‘De schapenheld’. Deze wordt namelijk vertoond in de Vlaamse schuur op de Schaapskooi, met de schapen erbij! Er zijn alleen voor de donderdag nog enkele kaarten voor de film te verkrijgen aan de kassa bij de Filmclub of bij de Schaapskooi. Kaarten met diner zijn voor  beide avonden uitverkocht. Leden betalen €6,50, niet leden €8,00. Aanvang van de film is 20.00 uur.

Op dinsdag 30 april wordt in Het Gasthuis in het kader van wereldcinema een ontroerende Japanse film vertoond over een wel heel bijzondere ‘familie’. Reserveren voor deze film is noodzakelijk. Leden betalen €5,50 en niet leden € 7,00. Aanvang van de film is om 20.00 uur.

Op woensdagmiddag 1 mei zijn alle kinderen (en hun verzorgers!) welkom in ’t Spectrum voor de vrolijke kinderfilm ‘Maya 2: de honingspelen’. De film begint om 14.00 uur , maar vanaf 13.00 zijn er al allerlei leuke activiteiten zoals schminken en kleuren. De toegangsprijs is voor iedereen €6,50.  Voor de kinderen is er gratis ranja en popcorn! Reserveren is voor deze film niet nodig.

Voor meer informatie over alle films kunt u kijken op www.schijndelfilm.nl.
Tip de redactie!