Verhuizing bewoners achtervleugel Mgr. Bekkershuis naar Annahof

In verband met de nieuwbouwplannen op het terrein van het Mgr. Bekkerhuis, waarbij de achtervleugel wordt vervangen door 33 nieuwe appartementen, zijn op 19 november de bewoners tijdelijk verhuisd naar Annahof in Wijbosch. Hieraan gingen maanden van voorbereiding vooraf, waarbij Annahof geschikt is gemaakt voor herhuisvesting.

Na een gezamenlijk ontbijt en later op de ochtend een kopje koffie met gebak en een toespraak van Henri van Boxmeer, directeur cluster Schijndel, is afscheid genomen van het Mgr. Bekkershuis. Voor sommige bewoners een emotioneel moment, omdat zij al jaren in het Mgr. Bekkershuis wonen.

Met man en macht is er gewerkt aan het overbrengen van de inboedel, waarna de bewoners  tussen 17.00 uur en 21.00 uur welkom werden geheten op Annahof. Met hulp van familie werden de studio’s op orde gebracht en de persoonlijke spullen weer opgeborgen. Iedereen hartelijk dank voor de bijdrage!

Na de eerste nacht op Annahof, werden de bewoners, familie en aanwezige medewerkers de volgende ochtend in de gezamenlijke huiskamer van Annahof door Henri van Boxmeer welkom geheten. Aansluitend werd met elkaar het glas geheven op een prettig verblijf.

De meeste bewoners zijn tevreden met de tijdelijke locatie, waarbij de studio’s op de begane grond met eigen terras als een meerwaarde wordt ervaren. Voor anderen is het nog even wennen.
Tip de redactie!