Uitzwaaiborrel voor Team Rescue Baby

Zoals reeds eerder op deze website gemeld zullen Richard van de Coevering uit Schijndel en Regina Bouwman (Dodewaard) gaan deelnemen aan de Antwerp – Banjul Challenge.

Met een vrachtwagen zullen Richard en Regina in 20 dagen, 7200 km richting Gambia rijden, door 7 verschillende landen (Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Marokko, Mauritanië, Senegal, Gambia). Dit doen zij voor het goed doel: Stichting Rescue Baby Gambia. Dit doel zet zich in rondom de zorg voor moeder en kind in Gambia vanaf de zwangerschap tot en met bevallen.

Deze Antwerpen-Banjul Challenge gaan ze samen aan met in totaal 22 teams, ieder rijdend voor zijn of haar eigen doel in Gambia.

Op 5 oktober zal de challenge starten in Antwerpen. Voorafgaand hieraan zullen Richard en Regina nog een uitzwaaiborrel organiseren bij restaurant de Nachtegaal. Wil je Richard en Regina ook uit komen zwaaien dat kan op 3 oktober. Deelname kost €20,- dit is inclusief hapjes en drankjes. De opbrengst is volledig voor de stichting Rescue Baby Gambia.
Team Rescue Baby

Tip de redactie!