5-4-3-2-1…. PARTY TIME
Ja, jullie zien het goed, wij als Geinstampers zijn de dagen al lang aan het aftellen en nu is het bijna zover!! Vrijdagavond 24 Februari gaat het weer een spectaculaire avond worden welke voor altijd in jullie geheugen zal blijven staan.

Het KolderRiek met als thema “MUSICAL NIGHT”
Er zullen die avond vele Musicals de revue passeren, maar hier gaan wij nog niets van verklappen.

Een avond met maar liefst 14 groepen met in totaal meer dan 200 enthousiaste deelnemers! Dit is alleen al een geweldig succes voor ons en een prachtige start van ons gezellige Schorsbosse Carnaval.

De deuren van de tent op de markt gaat om 19.00 uur open, en dan worden jullie zeer hartelijk ontvangen. DUS…zorg dat je op tijd bent voor de beste plek!!, want de tent zal gegarandeerd vol komen te staan die avond. Het programma gaat om 20.00 uur echt van start.

Wie o Wie gaat dit jaar met de felbegeerde KolderRiek naar huis. We kunnen jullie nu al verklappen dat de jury een zware taak heeft op vrijdagavond de 24e.

Zorg dat je op tijd bent 19.00uur en de toegang is gratis. De avond is niet alleen voor clubkes, maar voor iedereen die van carnaval en kolder houdt.
Wij wensen iedereen weer een hele gezellige carnaval “in vuur en vlam toe”

De Geinstampers
Alaafffff
Tip de redactie!