Uitreiking 1 ste Jeugdlintje gemeente Meierijstad aan Mandy Pennings

Vanavond heeft burgemeester Van Rooij aan Mandy Pennings (30-03-1994) uit Schijndel het 1ste jeugdlintje van de gemeente Meierijstad uitgereikt. Mandy ontving het jeugdlintje voor haar vrijwillige inzet op jonge leeftijd op diverse terreinen.

Overzicht verdiensten:

Mandy Pennings is al jaren actief vrijwilliger bij KVS ’17, voorheen DKV (Dames Korfbalvereniging) Alico. Mandy begon als hulpleidster maar is al ruim 8 jaren zelfstandig leider/trainer van een eigen korfbalteam. Daarnaast zit Mandy in de Technische commissie van KVS ’17 met name voor het jeugdkorfbal en is zij actief binnen de activiteitencommissie van deze vereniging.

Ook andere verenigingen kunnen op de betrokkenheid en inzet van Mandy rekenen. Zo is zij een duizendpoot bij stichting Sinterklaas Schijndel en zorgt zij er samen met de andere vrijwilligers voor dat het sinterklaasfeest in Schijndel ieder jaar groots gevierd kan worden.

Verder is Mandy al 10 jaren vrijwilliger bij Jeugd Vakantiewerk Wijbosch. Mede dankzij haar genieten vele kinderen van een geweldige kindervakantieweek.

Zoals op de foto’s te zien is was Mandy blij verrast met de onderscheiding en de waardering voor haar werk als vrijwilliger. De onderscheiding werd uitgereikt in een bomvolle kantine van KVS17.

Jeugdlintje Mandy Pennings

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!