Omroep Meierij van start na kick off uitzending en is op zoek naar vrijwilligers

Kick off uitzending

Afgelopen zaterdag werd de kick off uitzending van Omroep Meierij opgenomen. Een uitzending waarin afwisselend interviews en optredens te zien zijn. O.a. voorzitter van Omroep Meierij Bart Eijkemans, Wethouder Menno Roozendaal, Marjo L’Homme (adjunct-hoofdredacteur van Omroep Brabant) en Burgemeester van Rooij komen aan het woord.

In het tweede gedeelte van de uitzending komen vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties aan het woord. Rolf de Jong van de Sportraad Meierijstad, Frank Mulkens van de dorpsraad Wijbosch, Trix Cloosterman, directeur Welzijn De Meierij, Dawid Kuzniar, jongerenwerker, Wim van Meijl, voorzitter van de Ouderenraad , Rene Dekkers van het Platform Ondernemers en Lilian van Overbeek  van Phoenix Cultuur.

De optredens werden verzorgd door leerlingen van Phoenix Cultuur en het programma werd gepresenteerd door Michiel Bakker en Ellis Rijkers.

Hieronder is de kick off uitzending in die van afgelopen zondag op TV te zien is terug te kijken in twee gedeeltes.

Lees onder de video’s en de foto verder!

Wij maakten foto’s bij de opnames afgelopen zaterdag. Die zie je in het album hieronder.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

Vrijwilligers

Omroep Meierij is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op welke wijze dan ook betrokken te zijn bij een lokale omroep. Dit kan bij radio, tv of internet zijn in heel veel diverse rollen. Op dit moment heeft de omroep ongeveer 70 vrijwilligers maar uitbreiding van het aantal vrijwilligers is meer dan welkom.

Men zoekt o.a. naar:

  • Redacteuren
  • Cameramensen/editors
  • Verslaggevers
  • Radiopresentatoren
  • Vloggers

Heb je interesse lees op de website van Omroep Meierij dan de uitgebreide informatie over de vacatures.
Tip de redactie!