Uitnodiging netwerkbijeenkomst Open Coffee Het Groene Woud op 8 maart a.s.

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.
Op 8 maart 2017 tussen 09.00 en 11.00 uur zijn we te gast bij een maatschappelijk betrokken bedrijf, namelijk Het Goed, Ambachtsstraat 19, 5481 SM te Schijndel. Dit is een kringloopwinkel waar gebruikte spullen een tweede kans krijgen door ze te verkopen. Maar Het Goed doet ook op het gebied van werkgelegenheid goede dingen: een groot deel van de mensen die bij Het Goed werken heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat hierbij om mensen die al een tijd geen werk meer hebben gehad, om mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, om reclassanten en om vrijwilligers en stagiaires.

 

Er is ruim voldoende tijd om te netwerken, te genieten van de mooie, ruim opgezette winkel en naar het enthousiaste verhaal te luisteren van Ad Vogels, bedrijfsleider van Het Goed te Schijndel.
Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties.

 

 

 

Tip de redactie!