Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Aanstaande woensdag 12 september houden we onze eerste netwerkbijeenkomst na de vakantie op een locatie die nog een beetje een vakantiesfeer oproept: de Schaapskooi in het buitengebied van Schijndel. Een mooie plek om de contacten weer eens aan te halen. Opgeladen na een zonnige zomer, zin om nieuwe ervaringen op te doen en klaar voor nieuwe uitdagingen? Kom dan even een bakkie doen!

Iedereen die ondernemend is of graag nieuwe contacten op wil doen is welkom tussen 9 en 11 uur op het adres Martemanshurk 15 te Schijndel. We geven graag drie mensen de gelegenheid om in een minuut of vijf zichzelf of hun bedrijf of organisatie te pitchen. Stuur dan even een e-mail naar opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Kom dus luisteren, netwerken en een kopje koffie drinken. Je hoeft niet aan te melden, en je betaalt alleen je eigen consumpties.

Schaapskooi Schijndel
Tip de redactie!