logo welzijn de meijerij
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers M/V voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we een interessante vacature uit de vacaturebank voor u uitgelicht.

Medewerker Maatje voor Maatje

Maatje voor een Maatje is op zoek naar een of twee vrijwilligers die het matchingsteam in Schijndel versterken. Het maatjesproject is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een gelijkwaardige vriendschap in de eigen omgeving. De werkzaamheden zijn veelzijdig en bestaan o.a. uit het aannemen en registreren van verzoeken en reacties voor een maatje, het organiseren van een kennismakingsgesprek, het matchen van verschillende maatjes.
Je fungeert als contactpersoon en bemiddeld tussen vraag en aanbod. Ook organiseer je kennismakingsgesprekken tussen mogelijke maatjes. Basiskennis van de computer is onmisbaar, daar we werken met een registratiesysteem op de computer. Bent u enthousiast, heeft u inlevingsvermogen en vindt u het leuk om met mensen te werken? Dan is deze vacature iets voor u! Werktijden zijn in overleg, uitgaande van 1 vast dagdeel in de week.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

Meer info over Maatje voor Maatje:

Foto: Welzijn de Meierij
Tip de redactie!