Tweede editie workshopfestival Mantelzorgers Meierijstad

logo Gemeente Meierijstad

Gemeente Meierijstad heeft veel respect en waardering voor alle mantelzorgers. Daarom biedt de gemeente, in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg van Welzijn De Meierij en ONS welzijn, alle geregistreerde mantelzorgers van Meierijstad een workshopfestival aan.

Workshopfestival op 31 augustus

De eerste editie van het workshopfestival, op 11 mei jl., was een groot succes. Vele mantelzorgers hebben kosteloos een ontspannende of creatieve workshop kunnen volgen in Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode. Wegens het grote succes biedt de gemeente de mantelzorgers een tweede workshopfestival aan, namelijk op zaterdag 31 augustus aanstaande. Mantelzorgers kunnen zich kosteloos opgeven voor 1 workshop per jaar naar keuze, zoals een workshop beeldhouwen, koken, schilderen of dans.

Aanmelden

Mantelzorgers die meer willen weten over het workshopfestival en/of zich kosteloos willen opgeven voor een workshop kunnen contact opnemen via:

 voor Veghel: mantelzorgveghel@ons-welzijn.nl of te bellen met 088-3742525
 voor Schijndel en Sint-Oedenrode: mantelzorg@welzijndemeierij.nl of te bellen met 073-5441400

Zij ontvangen daarna een bevestiging van de aanmelding. Het kan zijn dat de workshop vol zit.

Alleen geregistreerde mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor het Workshopfestival. Als de mantelzorger voldoet aan de criteria, maar nog niet geregistreerd is, kan hij of zij daarvoor contact opnemen met bovenstaande adressen.

Voor meer informatie over (registratie) mantelzorg in Meierijstad: zie www.meierijstad.nl/mantelzorg
Gemeente-Meierijstad_mantelzorgers

Tip de redactie!