Trek je wandelschoenen aan en ontdek Brabant!

Nieuwe wandelkaarten verkrijgbaar bij VVV Schijndel

 Vanaf heden zijn 8 nieuwe wandelkaarten verkrijgbaar bij VVV Schijndel, gevestigd in Museum Jan Heestershuis, Pompstraat 17 in Schijndel. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. T: 073-5492276, E: vvvschijndel@meierijstad.nl

Kom genieten in Brabant

In Brabant vind je de meest bijzondere wandelroutes. Ga op ontdekkingstocht door de karakteristieke steden en dorpen of trek de prachtige natuur in. Vergeet tussendoor vooral niet te pauzeren bij een van de vele gezellige cafés en terrassen! Stippel zelf je route uit op basis van de knooppunten. Op zoek naar wandelinspiratie? Bekijk de themaroutes op routesinbrabant.nl en plan je route online met de handige routeplanner.

Hoe werkt het?

Ieder nummer op de kaart is een knooppunt. Kies een nummer als startpunt en volg de borden van knooppunt naar knooppunt. Je kunt de route in twee richtingen wandelen. De afstand tussen de knooppunten staan op de kaart aangegeven. Op de route hangen borden met daarop pijlen, die wijzen je de juiste weg.

Meldpunt

Klopt er iets niet aan de bewegwijzering of de route? Meld dit via het Meldpunt op routesinbrabant.nl. Je kunt ook bellen naar: 0800-4050050 (gratis).

Nooit meer verdwalen met de nieuwe wandelkaarten van Brabant. Wandel van knooppunt naar knooppunt en laat je verrassen!

VVV, Wandelkaarten
Foto: VVV Schijndel
Tip de redactie!