Team Meierijstad wordt HIER

Logo HIER MeierijstadVanavond hebben de leden van Team Meierijstad (fractie van 6) besloten verder te gaan als HIER. De boodschap in de algemene ledenvergadering was: “Wij wonen hier, wij werken hier, wij sporten hier. Wij hebben ons uit de verschillende kernen verenigd in een lokale politieke partij voor onze gezamenlijke wensen en doelen. Samen gaan wij voor het beste voor hier!”

“Een nieuwe naam die past bij de doelstelling van onze partij om er te zijn voor alle mensen in Meierijstad.” aldus voorzitter Jeanne Hendriks. Na de breuk binnen de fractie van Team Meierijstad hadden de leden afgesproken dat de partij een nieuwe naam zou krijgen. “We zochten een nieuwe frisse naam die uniek is in het politieke landschap en die het gevoel van onze partij uitstraalt.” De naam HIER geeft aan dat wij van hier én voor hier zijn.  Naast de nieuwe naam heeft de partij ook een nieuw logo met frisse eigenzinnige kleuren in een stijl die snel tot herkenning zal leiden.

Fractievoorzitter Mari van der Aalsvoort zegt “Wij zijn erg blij met onze nieuwe naam en logo. We voelen een fris elan binnen onze fractie. Zeker ook samen met onze nieuwe wethouder. We hebben veel zin om aan de slag te gaan onder de nieuwe naam, maar met het vertrouwde partijprogramma”. Vanaf nu zal de fractie bestaande uit Mari van der Aalsvoort (Schijndel), Miranda Kerkhof (Schijndel)/Ülkü Ögüt (Veghel), Marischka Klotz (Schijndel), Arie Smetsers (Sint-Oedenrode), Peter Verbraak (Sint-Oedenrode), Erik de Vries (Veghel/Zijtaart) en onze wethouder Rik Compagne (Sint-Oedenrode) ook de nieuwe naam van de partij dragen.

“Met deze brede fractie met wortels in de drie hoofdkernen zal het belang van Meierijstad goed behartigd worden”, aldus de voorzitter Jeanne Hendriks. “Het bestuur van de lokale partij is, naast de voorzitter,  in handen van Robert Elbertse (penningmeester), Leyla Soysal (secretaris) en Frans Cruysen (bestuurslid). Met deze fractie, het bestuur en een achterban van zo’n 50 leden hebben we een enthousiast team met vele kwaliteiten, ik heb er vertrouwen in dat we een betrouwbaar en vooruitstrevende lokale stem kunnen laten horen en zien in de resterende raadsperiode!”.
Team Meierijstad wordt HIER

Tip de redactie!