Met de gespecialiseerde dagbesteding van Laverhof langer in uw eigen vertrouwde omgeving

Voor de meeste ouderen is zelfstandig thuis wonen heel belangrijk. Met hulp van mantelzorgers en voorzieningen in de wijk of buurt gaat dat vaak nog goed. Maar soms is dat niet meer toereikend en is er meer ondersteuning nodig van professionals of moet de mantelzorger ontlast worden.

Laverhof biedt vijf dagen per week gespecialiseerde dagbesteding onder begeleiding van een professional met veel kennis over ouderen en hun specifieke behoeften. Op dit moment is er nog iedere dag plek. Tijdens de dagbesteding is er aandacht voor activiteiten, contact met anderen en geestelijk en lichamelijk in beweging blijven. Maar ook samen een kopje koffie drinken en genieten van een warme maaltijd. Zo nodig is er aandacht voor persoonlijke verzorging.

Daarnaast bieden we dagbehandeling in groepsverband aan mensen met bijv. Parkinson of dementie, met als doel de achteruitgang van het functioneren te beperken. Laverhof houdt zowel bij de dagbesteding als bij de dagbehandeling rekening met de coronarichtlijnen van het RIVM.

Wilt u deelnemen aan de dagbesteding en/of dagbehandeling van Laverhof, dan heeft u een indicatie nodig. Voor meer informatie over de indicatie en over de dagbesteding / dagbehandeling, kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau, tel. (073) 544 33 33 of e-mail csb.schijndel@laverhof.nl.

Krijgt u al Ondersteuning Thuis van Laverhof, dan kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige.

Laverhof
Tip de redactie!