Team Meierijstad over Sporten in Meierijstad: Wat vindt U belangrijk? Vertel het ons.”

In de afgelopen maanden hebben de gemeente en Sportraad Meierijstad,  samen met besturen van sportclubs al hard gewerkt aan de nieuwe sportnota. De sportnota is reeds besproken tijdens de beeldvormende avond,  maar de exacte uitwerking van de sportnota is nog niet bekend. De gedetailleerde sportnota gaat 31 mei naar de gemeenteraad ter goedkeuring, dan kan de gemeenteraad nog aanpassingen voorstellen en zorgen dat deze in de sportnota worden opgenomen.

Nu wil de fractie van Team Meierijstad graag van bestuurders van de verenigingen willen horen of sportclubs nog ideeën en/of zorgen hebben met betrekking tot het toekomstig sportbeleid in Meierijstad.

Je kunt je opmerkingen mailen naar: fractiesecretariaat@teammeierijstad.nl. Doe dit zsm dan kan de fractie deze opmerkingen nog meenemen in de voorbereidingen op de behandeling van dit punt in de gemeenteraad.

De fractieleden Miranda Kerkhof- Ulehake, Will van Gerwen en Marja van der Heijden-Peters van Team Meierijstad danken u alvast hartelijk voor uw meedenken!

Sporten, Sport

Tip de redactie!