’t Skendels Kwartierke wint de Skendelse Kwis 2018

Gisterenavond werd in ’t Spectrum een Schijndel een gezellige uitslagavond georganiseerd waarbij bekend werd gemaakt wie de prijswinnaars zijn geworden van de Skendelse Kwis 2018.  Allereerst werden de prijzen uitgereikt aan de team die naar het oordeel van een onafhankelijke jury de mooiste/origineelste foto had ingezonden n.a.v. de foto-opdracht die inhield dat de teams een cover van een lp/cd moesten uitbeelden. 3 teams mochten een cheque in ontvangst nemen van €100,-.  Verder kreeg de winnaar van de fotowedstrijd ‘Skeit ‘r ’s mé af’ de Maria van Hemmen wisselbokaal.

De snelste inzender op de tips voor het thema werd Team Skinloos geweld die hiermee 12 extra punten scoorden voor de einduitslag.

Hierna werden 2 pechvogels  van de Skendelse Kwis door Omega in de bloemetjes gezet. Zij belanden tijdens de buitenopdracht in de vijver van het bedrijf bij het bestuderen van de aanwijzingen voor deze opdracht. Dit alles werd duidelijk vastgelegd door de beveiligingscamera’s van het bedrijf. Dit filmpje werd met grote hilariteit ontvangen door de aanwezigen in ’t Spectrum.

Na het bekendmaken van de winnaars van het examen “Team Olieeind”,  werd er begonnen met het openbaren van de einduitslag van de Skendelse Kwis. Nadat van alle teams de punten bekend waren gemaakt tot de nummer 4 werd het enorm spannend in het Spectrum. Wie werd de grote winnaar van deze  editie: Wim Wam en de Ipads, de Geinstampers of Skêndels Kwartierke. Als eerste werd de nummer 2 bekend gemaakt en dit werd na het nodige tromgeroffel “Wim Wam en de Ipads” met 1399 punten. Daarna stonden nog 2 teams op het podium: de Geinstampers en ’t Skendels Kwartierke. Eeen van hen zou deze editie van de Skendelse kwis zou gaan winnen, maar wie, nadat de spanning nogmaals werd opgevoerd werd ’t Skendelse Kwartierke de winnaar van deze 7e editie van de Skendelse Kwis met maar 6 punten meer als de nummer 2. De Geinstampers werden derde met  1384 punten.

Top 10

1 Skêndels Kwartierke – 1405

2 Wim Wam en de Ipads – 1399

3 Geinstampers – 1384

4 The Key en Brandweer – 1344 (gedeelde 4e plek)

6 Zwarte Bok – 1339

7 Ongekende Talenten – 1328

8 “Skeit ‘r ’s me af” en “Vuurtje” – 1302

10 T Benkske – 1295

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!