SV Avanti’31, Schijndel/De Wit en WEC spelen vanmiddag weer

Ook vanmiddag spelen SV Avanti’31, Schijndel/De Wit (3e klasse C) en WEC (4e klasse F) weer een competitiewedstrijd in het zondag amateurvoetbal.

SV Avanti’31 – RKDVC

SV Avanti’31 zal na het gelijkspel van afgelopen week tegen Zwaluw VFC  deze week absoluut de winst willen pakken tegen nummer 6 RKDVC om zo zicht te blijven houden op een mogelijk kampioenschap. Er kan met nog 12 wedstrijden voor de boeg nog van alles gebeuren in deze klasse. Koploper Real Lunet heeft nu 3 punten voorsprong op SV Avanti’31. Het blijft dus enorm spannend in de 3e klasse C.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer L. Hendrix.

Zwaluw VFC  – Schijndel/De Wit

Schijndel/De Wit zal vanmiddag aan de bak moeten tegen Zwaluw VFC.  Een wedstrijd met de nodige uitdaging van het team wat dit seizoen nog niet tot goede resultaten komt. Zwaluw VFC staat op dit moment vierde en speelde vorige week nog gelijk tegen SV Avanti’31, daar waar Schijndel/De Wit zijn meerdere moest erkennen in koploper Real Lunet. Schijndel/De Wit zal langzaam aan  puntjes moeten gaan sprokkelen om zo in ieder geval zeker te zijn van de nacompetitie. De achterstand op nummer 12 Haarsteeg is inmiddels 6 punten.

De wedstrijd van vanmiddag op Sportpark Bergenshuizen zal onder leiding staan van de heer L. van Moll.

De wedstrijden: FC Engelen – ODC, Nieuwkuijk – Real Lunet en Taxandria – Haarsteeg zijn vanwege de winsterse omstandigheden inmiddels afgelast.

WEC – VOW

In de 4 klasse F is WEC koploper. Inmiddels heeft de club uit Wijbosch 4 punten voorsprong op FC Schadewijk en Nulandia. WEC neemt het vanmiddag op tegen de nummer laatst in deze klasse VOW. Op papier dus een eenvoudige thuiswedstrijd die drie punten moet gaan opleveren.

De wedstrijd van vanmiddag op Sportpark De Glorie staat onder leiding van de heer R. van der Ven.

De wedstrijden zullen zoals gebruikelijk om 14.30 uur starten.

RKSV Schijndel/De Wit

 

 

 
Tip de redactie!