Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers – week 4

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Helpen in de houtwerkplaats

Het Damiaancentrum is op zoek naar vrijwilligers voor de houtwerkplaats. U begeleidt cliënten/deelnemers bij het maken van eenvoudige houten producten (vogelhuisjes, insectenhotels, bankjes, tafeltjes, decoratiemateriaal). Werktijden zijn in overleg, minimaal 1 halve dag per week. (vacaturenummer 18098)

Bezoekvrijwilliger
Het Steunpunt zoekt een bezoekvrijwilliger voor een mevrouw die graag met iemand gaat wandelen, bijvoorbeeld naar het centrum om een kopje koffie te gaan drinken. Zij heeft last van evenwichtsproblemen en durft daarom niet alleen. Wij zien uw reactie graag tegemoet. (vacaturenummer 18074).

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!