In Schijndel zullen dit weekend weer enkele evenementen plaatsvinden. Naast de diverse kunst exposities in het museum Jan Heestershuis en een expositie van het KEG in ’t Spectrum zullen er in de diverse uitgaansgelegenheden diverse artiesten optreden.

Op vrijdag middag is er in het Gasthuis weer het Breicafé waarbij iedereen weer gezellig samen kan haken en breien. Bij het Tramhuys zal de bouwvakvakantie ingeluid worden met het bouwvakkersbal. De strijd tussen V & T van Visite en café de Sok zal onverminderd door gaan. In het City theater zal geen blauw of rood van deze strijd te vinden zijn tijdens de White it up! party met de dresscode wit!

Tijdens de weekmarkt zal SSBS ook weer een inloopconcert houden in de Sint Servatiuskerk. Deze editie zal Marc Schippers het orgel bespelen. ‘s-Avonds zal in het City Theater “Goosebumps” plaatsvinden waarbij Liefmans slechts 1 muntje zal kosten.

Bij Casa del Arte zal Marcel Mulders voor een inmiddels uitverkochte zaal zijn Neil Diamond Tribute houden. In het centrum van Schijndel zal bij Wijnbar de Buren weer een nieuwe editie van de Buren live plaatsvinden met Koelcell. Geen zin om van huis te gaan op zondag? Je kunt deze middag weer gezellig luister naar DJ Jan de Jong die via Twitch (https://www.twitch.tv/jandejonglivetv of  https://www.twitch.tv/vinyldjjandejong) weer ouderwets vinyl zal draaien.

Het gaat dus weer een weekend worden met veel verschillende evenementen in Schijndel. Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!