Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Voorlezer VoorleesExpress

Ouders en kinderen van een voorleesgezin langzaam laten wennen aan interactief voorlezen, boekjes en verhalen. Met je gezin kijk je hoe het voorlezen het beste past bij hun thuissituatie en hoe zij hier het beste hun eigen ritueel van kunnen maken. Je betrekt de ouders erbij en geeft hen handvatten om zelf voor te lezen en (bibliotheek)boeken in huis te halen. Voorlezers lezen 20 weken lang één uur per week voor bij kinderen van hun voorleesgezin. (vacaturenummer 17859)

Helpen bij het runnen van de boerderijwinkel

De verkoop in de boerderijwinkel van ’t Binnenveld wordt gedaan door dove mensen met een licht verstandelijke beperking. Het inrichten en controleren van de groenten en het fruit vraagt begeleiding.

Een leuke activiteit voor u? (vacaturenummer 17860)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!