Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Begeleider voor creatief atelier

Voor het textielatelier op woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur zoeken we een vrouw, die ervaring heeft met kleding maken en/of patroontekenen en die dit wil leren aan de deelnemers. Bij het creatief atelier gaat het om ontmoeting, Nederlands met elkaar praten en het leren kleding maken en herstellen. Aan het atelier nemen vrouwen deel van verschillende nationaliteiten. Een open blik op de wereld is daarom belangrijk. De vrijwillige begeleidsters zijn om de week aanwezig, maar zijn wel bereid bij ziekte in te springen. Heeft u interesse, dan horen wij graag van u. (vacaturenummer 15459)

Wandelmaatje

Een mevrouw zoekt iemand om af en toe met haar op zondag te gaan wandelen. Zij zit in een rolstoel.

(vacaturenummer 17612)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

Tip de redactie!