Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Bestuurslid

Het Bestuur van Welzijn de Meierij is op zoek naar een nieuw lid voor het profiel “Maatschappelijk/Juridisch” aandachtsgebied. Het algemeen bestuur is sparringpartner, klankbord en adviseur van de directeur, houdt toezicht op het strategisch meerjarenbeleid en vervult de formele taken die betrekking hebben op het intern toezicht. Inzet in overleg, aanwezigheid bij bestuursvergaderingen, en bij specifieke vraagstukken. (vacaturenummer 17356)

 

Vrijwilliger huiskameractiviteiten St Barbara

Verpleeghuis Barbara is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om in de huiskamer een praatje te maken met bewoners, een spelletje te doen en gezelligheid brengt. Werktijden in overleg. (vacaturenummer 17308)

 

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

 

Tip de redactie!