2 editie van de muziekbingo in het City theater

Na de eerste editie van de muziekbingo op 9 mei 2020 zal de tweede editie op 23 mei 2020 plaatsvinden!

Meezingen met de grootste hits aller tijden én leuke prijzen winnen? Dat kan op 23 mei vanaf je bank thuis! Met DJ Joost, en MC Bertje Kroon via een livestream in je woonkamer en zorgen voor een spannende avond muziekbingo met mooie prijzen.  De presentatie wordt deze keer verzorgd door de enige echte Stephan Visser.

Hoe gaat de muziekbingo in zijn werk?
Via Eventix koop je jouw eigen bingovouchers. Op 23 mei om 19.00 worden de bingokaarten gegenereerd, je krijgt je bingokaarten dus vlak voordat de bingo start! Meer informatie staat op https://eventix.nl/projects/bingo/

Er zullen 3 rondes gespeeld worden, met iedere ronde 3 ‘bingo’s’, dus je krijgt per ticket 3 bingokaarten. Er zullen in totaal dus 3 keer 3 rondes gespeeld worden. 
 Eerste bingo: 1 willekeurige horizontale lijn = bingo
 Tweede bingo: 2 willekeurige horizontale lijnen = bingo
 Derde bingo: hele kaart = bingo
Na de eerste volle bingokaart, wordt er doorgegaan naar de volgende kaart en wordt er dus weer opnieuw begonnen met de eerste ‘bingo’, namelijk de willekeurige horizontale lijn.

Op de bingokaarten staan cijfers. Elk cijfer is gelinkt aan een liedje. MC Bertje Kroon draait aan een bingomolen, vervolgens wordt het liedje wat gelinkt is aan een cijfer afgespeeld. Staat dit cijfer op jouw bingokaart? Afstrepen dan maar!
Zodra je bingo hebt, schreeuw je ‘BINGO!’ (en stuur je ook via WhatsApp even een berichtje naar de organisatie toe, zodat zij ook weten dat je bingo hebt). Zodra je kaart is gecontroleerd en je hebt gewonnen, heb jij een fantastische prijs in de pocket! 

Heb je niet zo’n uitgebreide muziekkennis
Niet iedereen kent natuurlijk alle tophits uit zijn hoofd, dat kunnen we wel begrijpen. Daarom zal tijdens dat het liedje wordt afgespeeld door onze DJ, er ook een bingo cijfer aan gekoppeld worden. 

Wat zal er deze keer anders zijn?
Na enkele opstartproblemen de vorige keer en onduidelijkheid zal de organisatie het iets anders aan gaan pakken zodat het duidelijker is en vlotter zal verlopen.

– Er komt een extra camera gericht op de bingoballen. Zo kun je te allen tijde zien welke nummers al gedraaid zijn. Hier besparen we tijd mee, zodat Bertje niet iedere keer alle bingoballen opnieuw hoeft op te noemen!
– In plaats van de bovenste rij of de buitenste vakken, is er nu een bingo bij een willekeurige horizontale lijn.
– De eerste rij krijgen jullie van de organisatie cadeau! Hierdoor heb je sneller kans op een volle kaart.
– Met Eventix (de ticketpartner) is besproken wat er beter kan voor de volgende keer, zodat iedereen meteen kan starten zodra de livestream begint. Vorige keer waren er wat technische mankementen, we gaan er vanuit dat dit de volgende keer allemaal opgelost is.

Even in het kort
 Wanneer: 23 mei, vanaf 20.00 uur
 Hoe: via een livestream
 Prijs: 1x bingo voucher €7,50 excl. servicekosten
 3x bingo voucher €19,50 excl. servicekosten

Tickets/Bingokaarten
1 ticket is geldig voor 1 persoon. Als je 1 ticket koopt, krijg je 3 bingokaarten en speel je dus de hele avond mee met iedere ronde. Spelen jullie met het gezin of met een vriendengroepje? Dan kan je voordeliger 3 tickets kopen voor €19,50 in plaats van €22,50! Bij 3 tickets ontvang je dus 9 bingokaarten in totaal, voor iedere ronde per persoon één bingokaart.
Tip de redactie!