Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 EHBO vrijwilligers

Voor Rode Kruis ’s-Hertogenbosch e.o. zoeken we in de regio vrijwilligers voor de EHBO-posten. Het team van goed opgeleide en getrainde hulpverleners is in staat om bij een grote diversiteit aan letsels eerste hulp te verlenen. Door je aan te sluiten bij dit team doe je veel praktijkervaring op. Daarnaast leer je om het hoofd koel te houden in risicosituaties en goed samen te werken met andere hulpdiensten. Als je geen geldig EHBO-certificaat hebt, kan het Rode Kruis zorgen voor een opleiding. (Vacaturenummer 17176)

Gastvrouw of gastheer

Het Alzheimercafé Regio ’t Groene Woud zoekt een gastvrouw of gastheer. Hij/zij zorgt voor ontvangst van de bezoekers, laat mensen zich welkom voelen, schenkt een koffie of thee, maakt een praatje of staat bij de informatietafel. Elke vierde maandag van de maand, m.u.v. de maanden juli en december, van 18.30 uur tot 21.30 uur. Enige basiskennis over dementie is fijn, maar geen vereiste. (vacaturenummer 12510)

Vismaatje

Meneer van 64 jaar zoekt een gezellig vismaatje met een auto om in het voorjaar te gaan vissen. Meneer kan i.v.m. gezondheidsproblemen niet meer zelfstandig gaan vissen. (vacaturenummer 17685)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!