Wedstrijdverslag Schijndel – Sint Michielsgestel: weer onnodige nederlaag Schijndel/DeWit.

Schijndel/DeWit geeft de punten mee aan Sint Michielsgestel 0-1.

Schijndel/DeWit heeft zich een slechte dienst bewezen door op eigen veld te verliezen van Sint Michielsgestel.

De start van beide teams was matig en in de 6e minuut werd een vrije trap van Roy Groenendaal netjes door keeper de Louwere tot corner getikt. Het spel was van beide teams niet best ondanks de goede wil van beide kanten. Er werd fel gespeeld met veel overtredingen die goed door de scheidsrechter werden waagenomen. Veel balverlies van alle twee de partijen maakte het voetbal er niet leuker op voor het publiek.

RKSV Schijndel, Voetbal

Zo ging de ruststand in met gelijke stand 0-0 waar beide partijen tevreden mee konden zijn.
Direct na de rust kwam Schijndel/DeWit beter uit de startblokken en dat leverde in de 47e minuut een grote kans op voor Stan Guns maar hij schoot de bal ver over het doel. De thuisclub bleef het heft in handen houden en was de betere ploeg op dat moment. In de 66e minuut moest keeper de Louwere handelend optreden bij het eerste gevaarlijke moment van Sint Michielsgestel en hij deed dat voortreffelijk. Drie minuten later bereikte een prachtige voorzet van Bart de Wit de geheel vrijstaande Stan Guns maar ook deze kans werd niet verzilverd. Even later wisselt trainer van Alebeek Dani van Wijk voor Vincent van Rozendaal en Jirre Kreemer voor Bas Wagenaars. Kort daarna werd tekort spel op het middenveld de thuisclub fataal want door dit balverlies komt er een diepe pas over de verdediging en ondanks uitkomen van keeper de Louwere wist de spits van Sint Michielsgestel de bal over de keeper in het net te lepelen 0-1. Kaj de Visser wordt nog als extra spits ingezet maar de wedstrijd wordt niet meer uit handen gegeven door de tegenstander. Zo wordt het er niet beter op voor Schijndel/DeWit en zal het hard moeten knokken om nog iets van dit seizoen te kunnen maken.