De genomineerden voor de Sport Awards Meierijstad zijn bekend

De Sportraad Meierijstad en de gemeente organiseren op zondag 29 maart voor het tweede jaar de Sport Awards Meierijstad in en rondom ’t Spectrum in Schijndel. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn maar liefst 57 kampioenen (34 volwassenen, 23 jeugd) en 45 (25 volwassenen, 20 jeugd) genomineerden in 5 categorieën aangemeld! Dat is beduidend meer dan vorig jaar.

Een onafhankelijke jury bepaalt voor de genomineerde sporters de winnaar per categorie. Zij ontvangen op 29 maart een Sport Award. De kampioenen worden op die dag gehuldigd.

Stem mee voor de publieksprijs

Op 19 februari worden alle genomineerden per categorie bekend gemaakt op www.sportawardsmeierijstad.nl. Alle inwoners van Meierijstad kunnen dan tot 23 maart hun stem uitbrengen via deze website. Er wordt een publieksprijs voor de jeugd en voor de volwassenen
uitgereikt. Op 29 maart wordt tijdens de Sport Awards bekend gemaakt wie deze publieksprijzen hebben gewonnen.

Feestprogramma

De Sportraad Meierijstad en de gemeente zijn trots op alle sporters, verenigingen en vrijwilligers, die het mogelijk maken om dag in dag uit te sporten. En dat mag gevierd worden! Het feest begint voor de jeugd al in de middag. Er zijn diverse sport- en spel activiteiten met workshops, demonstraties en clinics. Als hoogtepunt worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 tot 18 jaar gehuldigd en wethouder Coby van der Pas maakt deze dag de genomineerde winnaars en de publieksprijzen 2019 bekend. In de avond gaat het feest verder voor de volwassenen met de huldiging van de kampioenen, de bekendmaking van de genomineerde winnaars en de publieksprijs 2019 voor volwassenen.
Sport Awards Meierijstad 2018

 

Tip de redactie!