logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers M/V voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we een paar interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Bezoekvrijwilligers M/V

Voor mensen in Schijndel en Sint-Oedenrode die behoefte hebben aan extra contact of hulp in hun dagelijkse leven, zoeken wij vrijwilligers die bij deze personen op bezoek wil gaan voor een praatje, boodschappen te doen of een spelletje, mogelijkheden zijn divers.

Keukenwerkzaamheden bij Welzijn de Meierij (vacaturenummer 19314)

Voor de keuken van Welzijn de Meierij zoeken wij een man/vrouw die het leuk vindt om koffie en thee te zetten voor de cursisten en de medewerkers. De functie is voor de donderdag van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Tuinman bij Museum Jan Heesterhuis (vacaturenummer 18246)

Het team dat bestaat uit drie mannen heeft behoefte aan versterking. Je helpt bij het verzorgen van de tuin en indien nodig bij het inrichten van de beeldentuin. Meestal is dit op dinsdagochtend, maar in overleg mag dit ook op een ander dagdeel.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

 
Tip de redactie!