Open Coffee het Groene Woud gaat ook in 2018 door met hete organiseren van activiteiten voor alle ondernemende mensen. Open Coffee ’t Groene Woud is het platform waar een ieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Kortom natuurlijk netwerken op zijn Brabants!

Dus als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar onze netwerkbijeenkomsten, maar de stap niet durfde te zetten, is dit een mooie gelegenheid om je goede voornemens te realiseren!

De eerste maandelijkse netwerkbijeenkomst van 2018 vindt plaats op woensdag 10 januari in de Majorcabar in Den Dungen. Dit is een plek waar al sinds jaar en dag flink wordt genetwerkt! Veel mensen hebben goede herinneringen aan deze plek, die in de omgeving al lang bekend staat als prima uitgaansgelegenheid.

Tijdens de bijeenkomst is er natuurlijk gelegenheid om elkaar op te zoeken en nieuwjaarswensen uit te wisselen of informatie en ervaringen te delen. Daarnaast vertellen vertegenwoordigers van LOEK@You over de activiteiten die ze het afgelopen jaar hebben uitgevoerd voor kinderen (en hun ouders!) die uit (dreigen te) vallen op school en daardoor in een sociaal isolement komen. We hebben LOEK@You afgelopen jaar ondersteund vanuit Open Coffee het Groene Woud door de diensten aan te bieden van diverse ondernemers uit ons netwerk. Bovendien hebben we tijdens diverse bijeenkomsten informatie gegeven over het goede werk van de stichting. We sluiten de samenwerking met LOEK@You af, maar we denken dat de contacten die inmiddels zijn gelegd met diverse ondernemers hiermee niet ophouden!

Komend jaar gaan we een nieuw samenwerkingsverband aan. We hebben gekozen voor Omroep Meierij, de nieuwe lokale omroeporganisatie van Meierijstad. Zij hebben in korte tijd een totaal nieuwe organisatie op poten gezet. We denken dat Open Coffee het Groene Woud en Omroep Meierij elkaar goed kunnen versterken: Omroep Meierij kan onze ondernemers een podium bieden, terwijl wij door onze fijnmazige aanwezigheid in het hele verzorgingsgebied een toegevoegde waarde kunnen hebben voor de omroep. Bovendien zit er binnen ons netwerk natuurlijk ontzettend veel kennis over tal van onderwerpen.

Het wordt dus een boeiende aftrap van een nieuw jaar netwerken! Je bent van harte welkom op woensdag 10 januari tussen 9.00 en 11.00 uur bij de Marjorcabar, Poeldonk 17 Den Dungen. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn: (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Open Coffee 't Groene Woud

Tip de redactie!