logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving.

Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Chauffeurs Vervoer op Maat

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is op zoek naar chauffeurs/begeleiders voor Vervoer op Maat. Met uw eigen auto rijdt u mensen naar noodzakelijke afspraken zoals bezoek van een ziek familielid, afspraak in ziekenhuis of bij specialist. Op vraag begeleidt u de mensen ook naar binnen. Er wordt een onkostenvergoeding per kilometer gegeven en evt. parkeerkosten worden vergoed. (vacaturenummer 15910)

Tuinklussers

Wij zoeken voor de Klussendienst mannen of vrouwen met groene vingers die niet bang zijn om vuile handen te krijgen. U werkt samen met een medetuinklusser om tuinen van inwoners weer op orde te brengen. Op dinsdagochtend worden de klusaanvragen verdeeld tijdens een kort overleg. (vacaturenr 16737)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!