Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 

Vrijwilliger dagbesteding

Stichting Broodnodig biedt op 3 locaties in Schijndel arbeidsmatige dagbesteding en trajecten “leren werken” aan mensen, met name jongeren, met een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. Voor alle 3 onze locaties (Broodje Apart, specialiteitenhuis d’n Overkant en de Schaapskooi) zijn wij op zoek naar vrijwilligers met ervaring en/of affiniteit met onze doelgroep die het leuk vinden om een bijdrage te leveren in het aanbieden van deze vormen van dagbesteding. (Vacaturenummer 14451)

Topaze is op zoek naar een chauffeur

Jongeren vervoeren van hun verblijfadres naar afspraken buiten de deur zoals tandartsbezoek, dokter, training, hulpverlening. Topaze vraagt affiniteit met jongeren, goede rijvaardigheden, in bezit van rijbewijs en auto, in bezit van navigatiesysteem, sociaal vaardig, in staat om voorbeeldgedrag te laten zien, duidelijk in communicatie, flexibel, gezonde normen en waarden. U krijgt instructie en ondersteuning. Ook krijgt u een reiskostenvergoeding. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste; deze wordt door Topaze vergoed. (Vacaturenummer 18210)

 Medewerker Speel-o-theek

De Speelotheek is verhuisd naar de Kajuit en zoekt een vrijwilliger die vaardig is met websites en ook in de speelotheek mee kan werken. Werktijden in overleg. (Vacaturenummer 10428)

Kok voor Gasthuis

Een enthousiaste groep vrijwilligers verzorgt op woensdagmiddag in het Gasthuis de warme maaltijd voor een groep ouderen. Zij zijn dringend op zoek naar mensen die hen daarbij willen helpen.

(Vacaturenummer 17230)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

Tip de redactie!