Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

PR-medewerker

Welzijn De Meierij is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om taken rondom PR op zich te nemen, zoals het verzamelen en verwerken van persberichten en indien nodig het redigeren daarvan. Het afnemen van interviews tijdens activiteiten in werkplaatsen, activiteitenruimten, bij vrijwilligers maar ook bij collega’s. Het (mede) vormgeven van de website en invulling geven aan social media. En bovendien het invullen van de creatieve ruimte waarbinnen de PR-medewerker mag opereren. Werktijden in overleg: uitgaande van minstens een halve dag in de week. (vacaturenummer 16750)

Bezoekvrijwilliger voor sociale alarmering

Welzijn De Meierij zoekt mensen die enkele keren per jaar op bezoek willen gaan bij mensen die gebruikmaken van haar sociale alarmering. Samen controleert u de werking van het apparaat door een proefalarm te maken en luistert u naar vragen en signalen. U bepaalt zelf wanneer u op bezoek gaat. Technisch inzicht is niet nodig. U krijgt ondersteuning en duidelijke instructie. (vacaturenummer 10466)

Assistentie bij fietsexamen

Op maandag 15 mei is het jaarlijkse verkeersexamen op de fiets voor scholieren in Schijndel.

Meldt u aan, wanneer u wilt helpen bij het bemensen van posten en het controleren op de rijvaardigheid van de kinderen in het verkeer. (vacaturenummer 18127)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!