40 jarig bestaan Veronicapark en uitreiking Faritrade bord

40 jarig bestaan Veronicapark

Op 1 juli was het dierenpark Veronica 40 jaar in het beheer van de familie Bos. Dit was natuurlijk reden voor een feestje. Beheerder, Alex Bos heeft deze dag diverse cadeau’s gekregen. Onder deze cadeau’s was een bord met de naam “Veronicapark” dit bord was een idee van Dier, Mens & Natuur. Namens de gemeente bood Daniëlle Walraven een publicatiebord aan, hierin zal Alex informatie over het park en de dieren delen.

veronicapark bord

Fairtrade dierenpark

Het was deze dag ook dubbel feest want door de voorzitter van Stichting Fairtrade, Arthur Rijken werd het Fairtrade bordje uitgereikt. Hiermee is het Veronicapark het derde dierenpark dat nu officieel fairtrade is, net als Natuurtuin Bundertje in Veghel en het Dierenplein in Schijndel. Bij deze dierenparkjes wordt dus uitsluitend fairtrade koffie en thee geschonken.

(C) Veronicapark

Pluimveehok

Bij het Veronicapark zitten ze ook niet stil en wordt er hard gewerkt aan een nieuw pluimveehok. De fundering en de eerste bouwwerkzaamheden zijn al verricht, maar het dierenpark is hard op zoek naar extra handjes om hier vrijwillig aan mee te werken. Vrijwilligers kunnen contact opnemen met Alex Bos op 06-22567894




Tip de redactie!