Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers – week 3

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Hulp bij Engels spreken

Jonge Somalische vrouw die redelijk Nederlands spreekt, wil graag haar Engels wat ze ook spreekt een beetje ophalen. Wie wil geregeld in het Engels met haar spreken? (vacaturenummer 17956).

Chauffeur t.b.v. dagbestedingscliënten

Zorgboerderij ’t Binnenveld zoekt voor het vervoer t.b.v. de dagbesteding een vrijwilliger voor het ’s morgens thuis ophalen en ’s middags thuis brengen van de cliënten met zijn/haar eigen auto. Er staat een vergoeding tegenover (vacaturenummer 18021).

Begeleiding gezocht

Alzheimer Nederland is op zoek naar vrijwilligers.  Naar gebleken is, is dat met name hoger opgeleide mannen met in het verleden verantwoordelijke functies, eigenlijk nergens terecht kunnen.

Het idee is om éénmaal per week een clubje heren (vanuit de doelgroep en thuiswonend ) in Uden bij elkaar te laten komen. Zij zijn naarstig op zoek naar een aantal enthousiaste begeleiders die circa 2½ uur per week, overdag, tijd hebben voor deze activiteit. Afhankelijk van het aantal begeleiders is wekelijkse begeleiding niet nodig; in onderling overleg stelt u een rooster op (vacaturenummer 17957).

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!