logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij organiseert in de maand november een workshopavond voor alle vrijwilligersorganisaties uit zowel Sint-Oedenrode als in Schijndel. Deze bijzondere activiteit is de tweede uit een reeks scholings– en trainingsavonden die op deze manier aan alle vrijwilligersorganisaties wordt aangeboden.

Donderdag 23 november van 19.00-22.00 uur

  • Workshop basisbeginselen Kinder- EHBO (geen certificering)
  • ‘ In gesprek met… jongerenwerk ‘ Gelegenheid tot het stellen van dringende vragen bij specifieke signalen of begeleidingsmoeilijkheden waarmee u als begeleidend vrijwilliger te maken heeft.
  • Workshop Grimeren
  • ‘Hoe en Wat Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)”

Hoe kan uw vrijwilliger gratis een VOG aanvragen? Wat kan u als organisatie overkomen wanneer u niet met VOG werkt? En meer!

De locatie is om 19.00 uur open voor deelnemers, het welkomstwoord is om 19.15 uur, waarna wordt begonnen met de workshops. Aanmelden doet u door een mailtje te sturen naar:

vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Vermeld daarbij:

De naam van de organisatie, de namen van de deelnemers en daarbij behorende                    voorkeursworkshop en reservekeuze. Wanneer uw inschrijving is verwerkt sturen wij u een bevestiging en het daarbij behorende programma. I.v.m. het beperkte aantal plaatsen behouden wij ons het recht voor om het aantal afgevaardigden per organiseren te minimaliseren.

Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats.

De inschrijving sluit op vrijdag 17 november.

Deelname is gratis

Ivm. digitale verwerking is het niet mogelijk telefonisch aan te melden.
Tip de redactie!