logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij organiseert in de maand november een workshopavond voor alle vrijwilligersorganisaties uit zowel Sint-Oedenrode als in Schijndel. Deze bijzondere activiteit is de tweede uit een reeks scholings– en trainingsavonden die op deze manier aan alle vrijwilligersorganisaties wordt aangeboden.

Donderdag 23 november van 19.00-22.00 uur

  • Workshop basisbeginselen Kinder- EHBO (geen certificering)
  • ‘ In gesprek met… jongerenwerk ‘ Gelegenheid tot het stellen van dringende vragen bij specifieke signalen of begeleidingsmoeilijkheden waarmee u als begeleidend vrijwilliger te maken heeft.
  • Workshop Grimeren
  • ‘Hoe en Wat Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)”

Hoe kan uw vrijwilliger gratis een VOG aanvragen? Wat kan u als organisatie overkomen wanneer u niet met VOG werkt? En meer!

De locatie is om 19.00 uur open voor deelnemers, het welkomstwoord is om 19.15 uur, waarna wordt begonnen met de workshops. Aanmelden doet u door een mailtje te sturen naar:

vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Vermeld daarbij:

De naam van de organisatie, de namen van de deelnemers en daarbij behorende                    voorkeursworkshop en reservekeuze. Wanneer uw inschrijving is verwerkt sturen wij u een bevestiging en het daarbij behorende programma. I.v.m. het beperkte aantal plaatsen behouden wij ons het recht voor om het aantal afgevaardigden per organiseren te minimaliseren.

Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats.

De inschrijving sluit op vrijdag 17 november.

Deelname is gratis

Ivm. digitale verwerking is het niet mogelijk telefonisch aan te melden.