Start Omroep Meierij als opvolger van de Lokale Omroep Schijndel

De nieuwe publieke omroep van Meierijstad draagt de naam: Omroep Meierij. Afgekort: OM

De nieuwe stichting is eind mei ingeschreven onder de naam ‘Stichting Omroep Meierijstad’. De publieke gebruiksnaam is voor iedereen Omroep Meierij. Omroep Meierij is niet begrensd: waar de ‘stad’ ophoudt, gaat de omroep gewoon verder! Denk maar aan het buitengebied, aangrenzende gemeenten, regionaal, landelijk én internationaal bereik (onder andere door online media streaming). Omroep Meierij gebruikt zowel traditionele media, zoals radio, tv en tekst-tv (kabelkrant), als alle nieuwe en innovatieve vormen van media, hoofdzakelijk beeld, geluid en tekst via internet.

Omroep Meierij is een naam die past bij een groter gebied voor eventuele uitbreidingen en staat open voor samenwerking met meerdere bestaande lokale en regionale omroepen of mediabedrijven.

De nieuwe omroep is ontstaan door de fusie van Lokale Omroep Schijndel (LOS) en TV Meierij (Sint-Oedenrode). De definitieve huisstijl en het logo wordt in de loop van 2017 geïntroduceerd.

Volg de nieuwe omroep alvast via social media. Uw bijdrage in de vorm van onderwerpen en evenementen blijft vooralsnog van harte welkom via de vertrouwde contactadressen van Lokale Omroep Schijndel (LOS) en TV Meierij…

Volg de nieuwe publieke omroep van Meierijstad alvast op:

www.facebook.com/OmroepMeierij
www.instagram.com/OmroepMeierij
www.twitter.com/OmroepMeierij
www.vimeo.com/OmroepMeierij
Tip de redactie!