Speeltuinen Speurtocht Schijndel met Fleur Klapdeur

Vanaf 11 juli a.s. is het mogelijk om een Speeltuinen Speurtocht te bestellen.
Het typetje Fleur Klapdeur, van Hiephoi – duizendpoot in belevenissen, neemt je tijdens deze speelse speurtocht mee langs 5 speeltuinen in Schijndel. Daar ga je aan de slag met verschillende opdrachten, ontdekken en spelen. Fleur Klapdeur is je al voorgegaan en heeft de speeltuinen uitgetest! Bij iedere speeltuin ontvang je een filmpje waarin Fleur Klapdeur uitleg geeft.
Ook ontvang je een boekje met informatie en opdrachten om de geheime code te ontrafelen en kans te maken op een leuke prijs.

fleur klapdeur

Het is mogelijk om er een Speeltuinen Speurtocht Smulmandje bij te bestellen. Deze is in samenwerking met Bakkie Koffie, Ton Kanters, Voets Specialiteiten en Hiephoi – duizendpoot in belevenissen speciaal samengesteld voor de kinderen om tijdens het spelen van te smullen en drinken bij de speeltuinen.

Als extra belevenis is er bij de Speeltuinen Speurtocht een bijzondere plek toegevoegd om te ontdekken voor de kinderen. Namelijk De Schaapskooi Schijndel, het mooiste plekje van Meierijstad.

Tijdens de Zomervakantie geeft Fleur Klapdeur nog meer activiteiten om aan mee te doen. Zoals, een Kinder Bingo (10 juli), een voorstelling op bestelling (24 juli en 12 aug), Knutselen met Fleur (6 aug) en Kinder Disco (21 aug).

Wil je de Speeltuinen Speurtocht bestellen of heb je een vraag?
Informeer naar Kim van Zoghel via info@hiephoibelevenissen.nl of 06-51868985.
Bijdrage Speeltuinen Speurtocht Schijndel: €12,50.
Of kijk alvast op Facebook: https://www.facebook.com/hiephoibelevenissen
Tip de redactie!