neptunes 58 schijndel

Eens in de anderhalf jaar is er een spectaculaire show van de synchroonzwemsters van Zwem- en waterpolovereniging Neptunus ’58, dit jaar ter ere van het 60-jarige bestaan van de club.  Deze show gaat plaatsvinden op zaterdagavond 15 december en zondagmiddag 16 december a.s. in zwembad De Molen Hey te Schijndel. Het thema van de show is “Reclame”. Er worden verschillende uitvoeringen op muziek uit allerlei reclames aan het publiek getoond. Als de muziek  klinkt, herkent u dan welke reclame daarbij hoort?

Ongeveer 35 zwemsters en een aantal trainsters zullen tijdens deze show allemaal in actie komen. Dit zorgt voor een afwisselend programma aan soli, duetten, groepsnummers en een combo. Een spectaculaire demonstratie van dans, muziek, show en acrobatiek in het water. Benieuwd naar wat synchroonzwemmen nu eigenlijk precies is? Zorg dan dat u erbij bent!

Vanaf 18.30 uur kan het publiek op zaterdag 15 december naar de tribune van het zwembad. Om 19.00 uur gaat de show dan van start. Op zondag 16 december kan het publiek vanaf 14.00 uur naar binnen en start de show om 14.30 uur.  De show duurt ongeveer 2.5 uur.

De entree is € 5,-. Entreebewijzen zijn in de voorverkoop te koop bij Bruna, Hoofdstraat 142 in Schijndel. Ook bij de zwemsters zijn kaartjes te verkrijgen. Voor aanvang van de show zijn entreebewijzen, indien nog voorradig, te koop in de hal van het zwembad.

Kijk voor meer informatie op: www.neptunus58.nl
Tip de redactie!