Spectaculaire synchroonzwemshow Zwem- en waterpolovereniging Neptunus ’58

neptunes 58 schijndel

Eens in de anderhalf jaar is er een spectaculaire show van de synchroonzwemsters van Zwem- en waterpolovereniging Neptunus ’58. Deze gaat plaatsvinden op zaterdagavond 8 juli en zondagmiddag 9 juli a.s. in zwembad De Molen Hey, Avantilaan 1 te Schijndel. Het thema van de show is “Muziekstijlen door de jaren heen”. Ongeveer 40 zwemsters en een aantal trainsters zullen tijdens deze show allemaal in actie komen. Er worden verschillende uitvoeringen op muziek aan het publiek getoond. Dit zorgt voor een afwisselend programma aan soli, duetten en groepsnummers. Een spectaculaire demonstratie van dans, muziek, show en acrobatiek in het water. Benieuwd naar wat synchroonzwemmen nu eigenlijk precies is? Zorg dan dat je erbij bent!

Vanaf 18.30 uur kan het publiek op zaterdag 8 juli naar de tribune van het zwembad. Om 19.00 uur gaat de show dan van start. Op zondag 9 juli kan het publiek vanaf 14.00 uur naar binnen en start de show om 14.30 uur.

De entree is € 5,-. Entreebewijzen zijn in de voorverkoop te koop bij Bruna, Hoofdstraat 142 in Schijndel én bij Sportievz, Hoofdstraat 218 in Schijndel. Ook bij de zwemsters zijn kaartjes te verkrijgen. Voor aanvang van de show zijn entreebewijzen, indien nog voorradig, te koop in de hal van het zwembad.

Kijk voor meer informatie op: www.neptunus58.nl

 

 
Tip de redactie!