Richard van de Coevering en Regina Bouwman deelnemers aan de Antwerpen-Banjul Challenge

De Antwerpen-Banjul Challenge gaan rijden in oktober 2019!! Twintig dagen rijden, 7200 km en ook door de woestijn! Dit is de uitdaging die Richard van de Coevering en aangaan voor Stichting Rescue Baby Gambia. Een stichting die zich bezig houdt met de zorg rondom zwangerschap en bevallen in Gambia. Wat we hier normaal vinden aan zorg, laat het daar 7200 km verderop soms afschuwelijke beelden zien. Vanaf 2013 ondersteund deze stichting een ziekenhuis aan de noordkant van de Gambia rivier. Deze rivier die vaak problemen geeft in noodgevallen.

Wij willen daarom deze challenge gaan rijden, om met de opbrengst van deze lange stoffige en uitdagende reis, betere zorg creëren in het ziekenhuis rondom de bevallingen. Er is nog veel te doen in de kliniek en daar is geld voor nodig. De challenge kan hier een onderdeel van gaan zijn. Inmiddels zijn er een aantal teams uit Harderwijk die ook met ons meereizen voor hetzelfde doel.

Op donderdagavond 21 februari 2019 bij Restaurant de Nachtegaal, Boxtelseweg 15 te Schijndel zal er een informatie avond gegeven worden. Door deelnemers uit voorgaande edities zal er een uitleg gegeven worden wat er staat te verwachten. Hoe verder de invulling van de reis zal zijn. Wilt u ook aanwezig zijn of denkt u erover na om ook deze uitdaging met ons aan te gaan, wees dan van harte welkom op deze avond. De inloop is vanaf 19.00 uur in de avond en zal beginnen om 19.30 uur.

Kijk alvast op www.rescuebabygambia.nl of www.facebook.com/rescuebabygambia voor meer informatie en beeldmateriaal..

Zien is geloven en samen staan we sterk!

Antwerp_Banjul_Challenge_2019




Tip de redactie!